maandag 28 september 2009

40 jaar

Deze kaart heb ik voor een vriend van ons gemaakt die 40 is geworden.

De stempels zijn van magnolia, het papier is uiteraard van K&Company. De 40 heb ik uitgesneden op de cricut. En verder nog wat knoopjes en bloemen. Ik vond de bloemen niet misstaan op deze mannenkaart.

Ben weer nieuwsgierig naar jullie reaktie!

Groetjes,

Bianca

zondag 27 september 2009

Beterschap!

Een klasgenootje van onze dochter moest voor een kleine ingreep naar het ziekenhuis. Maar moet daarna een week rust houden en is daardoor een week niet op school. De klassenmoeders kwamen met het idee om door alle kinderen een kaart te laten schrijven en dat in één pakketje aan de "zieke" te geven. Dus natuurlijk voor mij weer een uitdaging om een mooie kaart te maken. Maar wat zijn en blijven mannenkaarten toch moeilijk.
Uiteindelijk is dit het resultaat geworden.
Het papier is van K&Company, het lint van de Action, de bladeren van Forever Flowers. En ik heb de labels Four en de Ribbon Tags Trio van Nestabilities gebruikt.
Ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes en een fijne dag nog,
Bianca

Dagje Amsterdam


Hallo lieve mensen,
Hierbij een foto van mijn aankopen gisteren in Amsterdam. Het was erg gezellig, maar wat waren mijn voeten moe aan het einde van de dag.
Mijn huidige acrylblokken zijn aardig aan vervanging toe, ze hebben last van acryl-moeheid en kunnen ieder moment uit elkaar springen. Ik heb gezien dat je acrylblokken met uitsparingen hebt, daar was ik dus naar op zoek, maar kon ze nergens vinden. Gisteren liep ik er zo tegenaan.
Ook de achtergrond wolken van Hero kon ik niet vinden en ook deze lag gisteren gewoon voor het pakken. Je snapt ik voelde me als een kind in een speelgoedwinkel.

Groetjes,
Bianca


woensdag 23 september 2009

Beterschap

Helaas zijn er ook wel eens mensen ziek. Maar dan is het wel erg leuk om een kaartje te ontvangen. De stempel is van Motivet, die stempels vind ik erg mooi, maar het staartje vind ik heel erg moeilijk om in te kleuren. Ben over dit staartje dus ook niet echt tevreden. De vorm is uitgesneden met de cricut. De onderste vorm is bewerkt met de airbrush. En de tekststempel is van Aud Design.
Groetjes,
Bianca

maandag 21 september 2009

Gelukt!


Hallo,
Gelukkig, het is gelukt. Mijn "transportdoosje" van de workshop van zaterdag is af.
Wat blijft het toch leuk om creatief bezig te zijn. Zelf vind ik hem heel erg leuk geworden.
En jullie?

En met dank aan Annette toch een foto waar iedereen op staat. Dank je wel Annette!
En nogmaals het was een hele leuke, leerzame dag. Op naar de volgende workshop!

Groetjes,
Bianca

zondag 20 september 2009

Workshop Annette's Creafarm 19 september





Hoi mensen,
Annette van Annette's Creafarm had een hele leuke workshop georganiseerd voor het kleuren met copic markers. Deze groepsfoto is gemaakt tijdens de hele gezellige dag. Helaas staat niet iedereen op deze foto. Ik vind het heel erg jammer dat Annette zelf er niet bij staat. En ook onze "beroemde" Nicole staat er niet bij. Nicole heeft ons een hele goede uitleg over het inkleuren met de copics gegeven. Ook het werken met de airbrush was super duidelijk. Dank je wel Nicole!


We konden een kaart en een opbergdoosje voor deze kaart maken.



Door alle informatie en indrukken vond ik het best een intensieve dag. Ik was dus ook behoorlijk leeg en daardoor heb ik de kaart zaterdag niet volledig afgemaakt. Zeker aan het einde van de dag was het behoorlijk druk bij het airbrushen omdat er diverse mensen waren die niet in het bezit zijn van een airbrush en anders hun kaart niet af konden maken. En omdat ik gelukkig wel in het bezit van een airbrush kon ik er vandaag lekker mee verder gaan.



Dit is het resultaat van de kaart



Als ik tijd heb ga ik morgen het doosje afmaken.
Ben benieuwd naar jullie reaktie's.


Groetjes,
Bianca

woensdag 16 september 2009

Pollepel

Hoi,
Nog even snel een kaartje voordat ik naar bed ga. Zelf vind ik hem heel erg leuk geworden. De stempel is uiteraard weer van magnolia. Het papier is van Basic Grey. Verder heb ik de naaimachine gebruikt en de hoekjes zijn gemaakt met de cricut. Ik ben heel erg slecht in het verzinnen van teksten op een kaart, daarom heb ik bijna nooit een tekst op een kaart staan. Maar als iemand een idee heeft .....
Groetjes,
Bianca

dinsdag 15 september 2009

Verhuisd

Hoi,
Verhuizen gebeurd ook eens in de zoveel tijd. En om dan een kaartje te ontvangen is geweldig.
De stempel is van Penny Black en ingekleurd met prismacolor, het papier weet ik niet (ik heb het uit de verpakking gehaald en het ligt los in mijn kast) en de letters zijn gesneden met de circut.
Ik ben weer benieuwd naar jullie reaktie.
Groetjes,
Bianca

maandag 14 september 2009

Hoera 5 jaar


Hoi

Ook kinderen vinden het geweldig om een kaartje te krijgen op hun verjaardag. Soms is een kaart van hun idool het allerleukst. Aangezien ik geen stempels van Disney heb, maar wel de Disney Mickey en Friends Cartridge van Cricut ben ik hier mee aan de slag gegaan.
Dit soort kaartjes zijn niet te vergelijken met stempelkaarten, maar voor een kind vond ik hem enorm geslaagd.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes,
Bianca



zondag 13 september 2009

Tijd vliegt voorbij


Hoi lieve mensen,
Vandaag weer een kaartje van Magnolia. Dat blijft voor mij een merk dat geweldig is om in te kleuren. Deze kaart in ingekleurd met de copics. Het merk van het papier weet ik niet meer. Het papier vond ik druk genoeg om er geen embellishments aan toe te voegen.
Een fijne zondag.

Groetjes,
Bianca

vrijdag 11 september 2009

Je bent jarig


Hoi,

De stempel is van Motivet, de tekststempel van Aud Design en het papier van K&Company. De vorm heb ik uitgesneden met de cricut en de afdruk ingekleurd met de copic. De roze rand met de airbrush en daar dan stippeltjes in gezet. Ik vind dit eekhoorntje erg moeilijk om goed in te kleuren, vooral bij de staart.


Groetjes,
Bianca

Wat een dag!


Deze stempel is weer een Magnolia. Dat merk vind ik heel erg mooi om in te kleuren. Het papier is van Papermania. Persoonlijk vind ik de kaart rustig, maar wel stijlvol.

Groetjes,
Bianca

Te wachten?


Hoi,
Deze stempels zijn van Magnolia. Het papier weet ik niet meer. Maar de veren vond ik een mooie vervanger van sneeuw. Ik vind het een hele mooie kerstkaart.

Mensen, zoveel kaarten maak ik niet op een dag. Maar ik heb er een aantal in de kast liggen en vind het leuk om direct een aantal kaarten op mijn blog te zetten. Dan valt er iets te kijken.

Er zullen heel veel dagen voorbij gaan dat er geen nieuwe kaart op mijn blog komt. Ik ben echtgenoot, moeder en werk 4 dagen in de week. Dus heel veel vrije tijd heb ik niet. Maar als ik hem dan heb. Dan gaan de potloden of stiften op tafel en leef ik me helemaal uit. Met als gevolg dat onze dochter ook de smaak te pakken heeft en ook regelmatig een plaatje komt kleuren.

Laat me weten wat je er van vind.

Groetjes,
Bianca

Hiep hiep hoera


Hoi,
Ook dit is weer papier van K&Company. De stempel is volgens mij van Penny black, maar dat weet ik zeker. De tekst heb ik met rub-ons gedaan.

Ik blijf het een schatje vinden.

Groetjes,
Bianca



Hoera


Met de cricut kan je zoveel leuke dingen doen. Deze kaart ook met de cricut gesneden. Het papier is van K&Company. Dat gebruik ik wel heel erg vaak. De stempel is van Penny Black, maar die heb ik in 5 delen gestempeld.

Ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes,
Bianca

Geluk??


Hoi,
Klavertjes 4 daar heb ik iets mee. Dus toen deze serie uit kwam moest ik natuurlijk een aantal van deze stempels hebben.

Het achtergrondpapier is van K&Company en is vrij druk, daarom heb ik er niet al te veel freutsels bij gedaan.

Groetjes,
Bianca

Mijn eerste stempelkaart

Hoi mensen (dames durf ik niet te zeggen, ik ben er namelijk van overtuigd dat er genoeg mannen zijn die (met hun vrouwen mee)kijken).

Een aantal jaar geleden had ik ergens of in een tijdschrift een voorbeeld gezien van een stempelkaart. En wat vond ik dat gaaf.
Maar om dingen aan te schaffen zonder dat je nog precies weet of je het echt leuk vind is zonde van het geld.
Dus mijn eerste stempelkaart heb ik gemaakt met materialen die ik al in huis had. Ik heb hem dus ook ingekleurd met aquarelpotlood of aquarelverf.
Dit is er van geworden.



Als ik de kaart nu bekijk is hij heel erg kaal.
Dus wat heb ik gedaan ........ ik heb hem gepimt!!??



Ziet er een stuk beter uit. Maar veel kon ik er niet meer mee doen. Het formaat van de kaart is veel te klein.


Toen ik erachter kwam dat het maken van stempel/scrapkaarten ook echt mijn ding is heb ik mezelf verwend met een doos derwent potloden. En wat was dat geweldig. In eerste instantie gestart met stempelafdrukken van Penny Black die ik van mijn schoonzus heb gekregen.

Om mezelf nog meer te verwennen heb ik (via een geweldige vriendin) een hele mooie houten doos met prismacolor potloden aangeschaft.

Inmiddels ben ik echt verslaafd!! En mijn collectie stempels uitgebreid met vooral Magnolia, maar ook diverse andere merken en uiteraard komen er steeds meer stempels bij.

Om een nieuwe uitdaging aan te gaan ben ik copics aan het sparen. En oei, als je daar aan begint ......... wordt je heel erg hebberig.

Vanaf nu ga ik niet meer terugduiken in de tijd, geen oude kaarten meer. Maar het leek mij een leuke start van een blog om de voorgeschiedenis te vertellen.

Graag hoor ik jullie mening.

Groetjes,
Bianca

donderdag 10 september 2009

Uit de oude doos .....

Gisteravond al aangegeven dat ik vandaag een berichtje zou plaatsen. Ik ben de hele dag bezig geweest hoe ik mijn blog zou beginnen.

Heel wat jaren geleden ben ik door mijn schoonzus aangestoken om kaarten te gaan maken.
Nu leek het mij wel grappig om als eerste een serie kaarten te laten zien die ik ongeveer een jaar of 13 geleden gemaakt heb. Toen ik ze bekeek vond ik het zeer lachwekkend.

Dit zal een van de eerste kaartjes geweest zijn. Nog geen stap voor stap 3D, maar 3 of 4 dezelfde plaatjes waar je zelf moest kijken hoe je de diepte wil aanbrengen. Wat was dat moeilijk.



De volgende is al weer een stapje verder.

Inmiddels ook al aan het borduren geslagen op de kaarten.



Hier ook al een stukje uitgesneden en met verschillende kleuren gewerkt.





Wat is het leuk, maar ook heel lastig om een blog te beginnen. Er zijn zoveel dingen waar je iets mee kan of moet doen. Opmerkingen, tips, trucs of verbeteringen zijn daarom ook altijd welkom.



Groetjes,
Bianca

woensdag 9 september 2009

Spannend spannend

Vanavond voor het eerst bezig geweest om een blog te maken.
Wat kan je veel dingen instellen en aanpassen naar je eigen smaak. Op dit moment tolt mijn hoofd van alle tabbladen die ik voorbij heb zien komen.
Morgen weer verder. Dan hoop ik een eerste kaart te kunnen plaatsen.


Groetjes,
Bianca