vrijdag 30 oktober 2009

Tulpen

Mijn moeder heeft de stempelafdrukjes inmiddels ontvangen. Ik had de afdrukken met in deze kaart voor haar gedaan. Dus die kan ik nu plaatsen, mijn moeder kijkt namelijk iedere dag op mijn blog en in dit geval vond ik het niet leuk dat ze deze kaart al zag. De afdrukken zijn ingekleurd met de copics. En ook hier heb ik de naaimachine gebruikt. Soms vind ik het net wat meer afmaken.

Groetjes,

Bianca

woensdag 28 oktober 2009

Gelukkig Nieuwjaar

Toen ik dit oma-stempeltje voor het eerst zag moest ik zo sterk aan mijn eigen oma denken. Die liep ook altijd met een short om. Het papier is weer een paper pad. Volgens mij ben ik daar op dit moment een beetje mee getrouwd. Vind het geweldig papier. Verder de naaimachine nog gebruikt om een iets ander beeld te krijgen.
Ben weer benieuwd naar jullie reactie.
De volgende kerst/nieuwjaarskaart is al weer in de maak. Wat is kleuren toch heerlijk ontspannend, maar ik kan rustig 4 dagen over 1 kaart doen.
Groetjes,
Bianca

maandag 26 oktober 2009

Gelukkig Nieuwjaar

Vandaag toch maar weer een kaartje voor de feestdagen. Ik kan er niets aan doen maar ik vind dit Wassail papier zo geweldig. Op zich heb ik de kaart heel rustig gehouden. Heb de naaimachine maar weer eens te voorschijn gehaald. Het papier aan de randen opgeruwd. En de bloemen zijn gemaakt met de Floral Punches gemaakt. Volgens mij ga ik daar nog heel veel gebruik van maken, want ze zijn geweldig.
Ben weer heel erg nieuwsgierig naar jullie reakties.
Groetjes,
Bianca

zondag 25 oktober 2009

Geen kaartje


Nu even geen kaartje. Mijn moeder vindt de kerstkaart met muis zo geweldig, dat ze heel graag ook wat afdrukken wilde hebben, maar dan wel door mij ingekleurd.
Dit zijn ze geworden. Ik vind ze wel weer geslaagd.
De 1e foto zijn gewoon 2 afdrukken ingekleurd, daar kan mijn mamsje dat zelf een vorm voor bedenken. En de afdrukken op de onderste foto heb ik alvast door de nestabilities gehaald omdat ik er flower soft en foam op heb gedaan en anders word het zo plat als je ze achteraf nog door de cuttlebug haalt.
Mams ze komen eraan. Ze gaan morgen op de post.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 23 oktober 2009

Verlanglijstje

Weer een kerstkaartje, ik vind ze op dit moment heel erg leuk om te maken.
Ik heb de kaart op zich heel erg simpel gehouden. Het papier is Wassail paper van Basicgrey, ik heb 2 verschillende Martha Stewart ponsen gebruikt. Wat plakpareltjes. En een pompom voor op de pet. Verder hoop ik dat deze foto beter is dan de vorige, want die kreeg ik niet goed. Denk dat ik 20 foto's gemaakt heb en daar had ik de beste van genomen.
Ben weer benieuwd naar jullie reactie.
Groetjes,
Bianca

zondag 18 oktober 2009

Cristmas

Weer een kerstkaartje. Deze layout heb ik op de site van Nicole gezien en vond hem geweldig.
Ik vond de kleuren wel erg gewaagd voor de kerst, maar persoonlijk vind ik hem heel vrolijk geworden. Voor het "bont" heb ik Liquid Applique gebruikt, maar dat is op de foto helaas niet goed te zien.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 17 oktober 2009

Pffffffffffffffffffffff

Volgens mij hebben alle dames daar wel last van. Althans, ik zeer zeker. Altijd was in de wasmand. Al is net alles weg, als je je omdraait ligt er wel weer wat in. Ik kan me dus ook zeer zeker in deze dame verplaatsen.
Het papier is van Color Stories en ik heb de nestabilitie Labels Four gebruikt. Mijn lint zit in een grabbeldoos, dus daarvan weet ik echt niet welk merk het is.
Ik liep vandaag tegen een hele leuke aanbieding van een lichttent aan. Dus het is nog even experimenteren hoe ik hem het beste kan gebruiken.
Ben weer benieuwd naar jullie reakties.
Groetjes,
Bianca

woensdag 14 oktober 2009

2e Afdruk

Zoals ik van de week al aangaf was ik met deze afdruk bezig en was enorm aan het twijfelen of ik wel het goede papier heb gebruikt. Dit is de kaart geworden die ik met de andere afdruk heb gemaakt. De stempel is hetzelfde, maar voor mijn gevoel doen de kaarten wel heel anders aan.
Ook hier heb ik de slinger met flowersoft gedaan. Op zich vind ik deze kaart ook erg mooi. Maar gevoelsmatig mis ik er wel iets aan.
Prettige dag!
Groetjes,
Bianca

maandag 12 oktober 2009

Christmas Wishes

Dit weekend ben ik zo heerlijk aan het fröbelen geweest. Dit is een van de kaarten die ik gemaakt heb. In eerste instantie had ik het idee dat ik op het verkeerde papier gestempeld had. Het kleuren ging niet naar mijn zin. Dus precies dezelfde stempel op het goede papier afgedrukt. Maar ook bij die afdruk ging het kleuren niet naar mijn zin.

Dit is de 1e afdruk, uiteindelijk vind ik hem dus toch wel erg mooi geworden. Het papier is van Dovecraft. Voor de slinger in de kerstboom heb ik flowersoft gebruikt. De blaadjes en de druppels zijn met de Martha Stewart pons gemaakt. En het geheel is ingekleurd met de copics.

Ik ben weer heel benieuwd naar jullie reakties!
Groetjes,
Bianca

zaterdag 10 oktober 2009

Seasons Greetings

Alweer een kerstkaartje, het tempo zit er lekker in. Ben ook helemaal in de stemming om kerstkaarten te maken. Dus daar maak ik gretig gebruik van.

Ik heb de kaart op zich erg rustig gehouden, ik vind het papier druk genoeg. Ik heb gebruik gemaakt van de nestabilities en de rand en de pompom van de muts bewerkt met flower soft.

Ben weer heel erg nieuwsgierig naar jullie reacties.

Via deze weg wil ik alle dames die altijd van die lieve berichtjes plaatsen hartelijk bedanken. Ik vind het altijd weer geweldig om te lezen wat jullie er van vinden.

Groetjes,
Bianca

donderdag 8 oktober 2009

Over de helft!

Een collega van mij is over de helft van het aantal bestralingen dat ze moet ondergaan. Dit kaartje vond ik daarom ook wel toepasselijk omdat de stempel over de helft van het midden is (lekker onduidelijk).
Het papier is van CreaMotion, verder heb ik een Martha Stewart pons gebruikt Scalloped Dots
gebruikt, de roosjes komen van Wild Orchid Crafts en verder heb ik de Scalloped Circles Nestabilitie gebruikt.
Zo ga nu snel afsluiten, dochter naar school brengen en door naar het werk.
Ben weer benieuwd naar jullie reactie, ook kritiek is welkom.
Groetjes en een fijne dag,
Bianca

dinsdag 6 oktober 2009

Mam, deze is speciaal voor jou!

Als ik kerstkaarten maak, dan maak ik vaak eerst een proefexemplaar. Zo ook voor de kaarten van dit jaar. Uiteindelijk zijn ze toch iets anders geworden als op deze foto. Dit is een heel ander soort kaart als dat ik tot nu toe geplaatst heb. Borduren vind ik nog steeds heel erg leuk om te doen. Helaas lukt dat niet meer met mijn pols. Dus veel geborduurde kaartjes zullen jullie niet meer voorbij zien komen.
Groetjes,
Bianca

zondag 4 oktober 2009

Dag van de leerkracht!


Morgen is het de "dag van de leerkracht". Omdat de leraar van onze dochter toch een heel groot gedeelte van de tijd haar onder zijn hoede heeft, vond ik het belangrijk om dit jaar mee te doen met de "dag van de leerkracht", vandaar dit kaartje.
Het is de 1e keer dat ik alleen maar grijstinten heb gebruikt. Ik vond het heel erg moeilijk. Maar zelf ben ik over het eindresultaat erg tevreden.
Het papier is van K&Company, de stempel is een Whiff of Joy. De tekst heb ik op de computer gemaakt en geprint. En verder heb ik de Deckled Rectangle Nestabilitie en de Martha Stewart pons "Mice Edge" gebruikt.
Ik ben weer heel erg nieuwsgierig naar jullie mening!
Groetjes,
Bianca

vrijdag 2 oktober 2009

Gelukkig Nieuwjaar

Overal om mij heen zie ik de dames aan kerstkaarten werken. Ik probeer mijn kerstkaarten altijd te maken voor volgend jaar, zodat ik de kaarten door het jaar heen op mijn gemak kan maken. De kaarten voor dit jaar zijn dus ook al klaar. Maar nu heb ook ik de stoute schoenen aangetrokken en ben aan een kerstkaart begonnen. De stempel is van Motivet, ingekleurd met de copics en ook de airbrush gebruikt. Om het geheel af te maken heb ik sneeuw gebruikt. Inmiddels alweer de smaak te pakken en de volgende is al in de maak.
Groetjes,
Bianca