zondag 31 januari 2010

Twee Award's gekregen



Hallo allemaal,
Ik heb 2 Awards gekregen. En wel van Hetty , Nellie en van Mildred wat ben ik daar heel erg blij
mee en voel me dan ook zeer vereerd. Dank je wel hiervoor. Het krijgen van een
award zie ik toch als een waardering voor mijn werk.
De voorwaarde is dat je 7 dingen opschrijft die je leuk vind om te doen en dan de
awards doorgeeft aan 7 bloggsters.

En dit zijn dan de 7 leuke dingen:
1 Met mijn man en dochter een dag gezellig op stap
2 Naar leuke hobbywinkels gaan
3 Mijn hobby
4 Jullie creaties op blog bekijken
5 Jullie reakties op mijn creaties lezen
6 Met de SOL meedoen
7 Van ons huis, het is voor ons echt een thuishuis
Nu moet ik hem doorgeven aan 7 ander bloggers, maar ik vind dat heel moeilijk dus
iedereen die nog geen award heeft mag hem meenemen.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 30 januari 2010

Spelletjes

Deze week was de dochter van vrienden van ons jarig. En die kreeg voor haar verjaardag een laptop. Daarom wilde ze voor haar verjaardag graag spelletjes hebben voor op de laptop.
Dus Herman heeft het een en ander op een cd gezet en ik heb er een hoesje voor gemaakt.
Het afdrukje is weer ingekleurd met Distress.
Groetjes,
Bianca

woensdag 27 januari 2010

Oranje

Gisteren weer meegedaan met de sol. En ja ik kan het iedere week wel zeggen, maar ik blijf het hartstikke leuk vinden om mee te doen.
Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van het papier van Basicgrey en de papierlijn Ambrosia.
Omdat ik de layout zo geweldig vond, was het voor mij niet nodig om er bloemen oid bij te doen. Ik heb er alleen een lintje bij gebruikt en alle randjes beinkt.
Zelf vind ik hem super mooi geworden. En jullie?
Groetjes,
Bianca

dinsdag 26 januari 2010

Friendship

Vandaag weer een kaartje. Ik heb dit papier op diverse blogs al voorbij zien komen maar ik blijf het prachtig vinden. Het is van Making Memories "Love Struck". Het stempeltje is een Sarah Kay, die blijf ik zo lief vinden. De afdruk is ingekleurd met de copics. En ik heb een MS pons gebruikt, ben alleen even vergeten hoe deze heet.
Ik ben heel erg nieuwsgierig wat jullie van deze kaart vinden.
Alvast een fijne dag.
Groetjes,
Bianca

maandag 25 januari 2010

Bruidspaar

Vandaag een hele romantische kaart, althans dat vind ik. De stempel is ingekleurd met distress, het papier is van Basic Grey Porcelain. Verder heb ik de naaimachine weer eens gebruikt, soms vind ik dat een erg mooi effect geven. De ms pons Heart Lace vond ik hier wel heel erg toepasselijk bij. Ik heb de kaart op zich niet bijzonder aangekleed, alleen een lintje en een bloemetje. Zelf vind ik deze kaart helemaal geweldig geworden en jullie??
Groetjes,
Bianca

zaterdag 23 januari 2010

Sterkte

Vandaag weer eens een kaartje met de copics gemaakt. Voor hardere kleuren vind ik dat toch mooier dan de distress. En om de ene keer met het een en de andere keer met het ander te werken is toch ook wel heel erg leuk. Ik merk wel dat het inkleuren met de copics veel sneller klaar is. Maar dat zou natuurlijk ook aan mij kunnen liggen.
Ik heb de kaart vrij rustig gehouden omdat het papier al druk genoeg is. Verder nog een nestabilitie gebruikt en een lintje en een bloemetje maken het geheel af.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 22 januari 2010

Ik vind je lief!




Dinsdag weer meegedaan met de sol. En ik blijf dat toch heel erg leuk vinden. Dit is het resultaat geworden. Het papier is van Daisy Bucket, uiteraard ook weer een ms pons gebruikt. Zoals jullie op de 1e foto kunnen zien vouw je de kaart helemaal dicht en daardoor kan je geen hoge versieringen gebruiken. Dus heb ik gebruik gemaakt van de floral ponsen. Verder heb ik de cricut gebruikt. En uiteraard het geheel weer afgemaakt met bloemen. Waar zouden we zijn zonder haha.
Ben weer zeer benieuwd naar jullie reakties.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 19 januari 2010

Award gekregen


Deze award heb ik van Nellie gekregen. Nellie dank je wel, ik ben er heel erg blij mee. Ook heb ik deze award van Diane en Akkina gekregen.
Ik begrijp dat ik de award aan 3 andere mensen door mag geven. Ik heb vreselijk zitten denken aan wie. Want eigenlijk vind ik dat jullie hem allemaal verdienen.
Daarom heb ik besloten om hem door te geven aan iedereen die hem wil hebben.
Groetjes,
Bianca

maandag 18 januari 2010

Kokkinnetje

Vandaag een heel ander soort kaartje. Althans voor mijn gevoel.
Het papier komt uit een paperpad, volgens mij van de action.
Verder een nestabilitie gebruikt. De afdrukjes zijn ingekleurd met distress inkt. En ohhhhhh in kan niet wachten tot de nieuwe kleuren distress er zijn. Het geheel is weer afgemaakt met bloemetjes en de takkenpons.
Ik ben benieuwd naar jullie reaktie.
Jullie reakties op de afgelopen kaarten was geweldig, dank jullie wel.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 16 januari 2010

Een innige omarming


Vandaag eens een hele andere kaart, eentje met vrij felle kleuren (voor mijn doen). Ik ben er nog niet helemaal aan gewend. Het papier is van BG de lijn Eskimo Kisses. En omdat dit papier redelijk druk is heb ik er alleen een lintje en ietsepietse bloemetjes gebruikt.
Ik ben zeeeeeeeer benieuwd naar jullie reakties.
Groetjes,
Bianca

woensdag 13 januari 2010

Sterkte


Maandag weer meegedaan met de sol. Hij werd deze keer gegeven door Tiets en we hebben een stair step card gemaakt. Het was heel erg leuk om te doen. En dit is mijn resultaat geworden.
Het papier is uit een paperpad van K&Company. De letters heb ik uitgesneden met de cricut. De vlinders zijn van een MS pons. En de kaart is uiteraard weer afgemaakt met bloemetjes.
Ben weer heel erg benieuwd naar jullie reakties. De reakties op de afgelopen kaarten waren zo geweldig. Het werkt heel verslavend.
Groetjes,
Bianca

maandag 11 januari 2010

Labeldoosje




Bij de sol van afgelopen week hebben we een labeldoosje gemaakt. Dit was heel erg leuk om te doen. Het label zelf heb ik erg rustig gehouden, je kan er ook niet veel dingen op plakken anders past hij niet meer in de deksel. Het papier is uiteraard weer van K&Company en het geheel is weer afgemaakt met bloemen.
Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie reakties. Blijf dat geweldig vinden om te lezen.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 9 januari 2010

Picknick

Ja ja eindelijk weer een kaartje. Ik begon al afkickverschijnselen te krijgen!!!!
Het geheel is weer ingekleurd met de distress. Heb mijn prisma colors weer te voorschijn gehaald. Maar dat voegt op dit moment niet. Dus toch maar weer opgeruimd.
Ik hoop dit weekend nog tijd te hebben om weer een kaart te maken.
Op de kaart heb ik ook gebruik gemaakt van een ms pons en het geheel weer afgewerkt met bloemetjes.
Groetjes,
Bianca

woensdag 6 januari 2010

Een Mijlpaal

Met de kerstdagen waren we bij mijn ouders. En tja, ik ben echt verslaafd. Ik had wel wat stempelafdrukjes meegenomen om te kleuren. Maar verder geen spullen om kaarten te maken. Het is zo'n gesjouw voor een paar dagen. Maaaaaaaaaaaaaaar aangezien mijn moeder ook kaarten maakt heeft zij ook wel wat papier etc liggen. Dus ik lekker zitten snuffelen. En toen kwam ik dit papier tegen en vond het helemaal geweldig. Ik wist ook gelijk dat ik daar een afdrukje van de "oudjes" op wilde hebben. Om het papier zo mooi mogelijk uit te laten komen heb ik een easel kaart gemaakt. Helaas is alleen het onderste gedeelte van de foto niet zo mooi geworden. Het geheel van de kaart is afgemaakt met wat bloemetjes en een lintje.
Groetjes,
Bianca

maandag 4 januari 2010

Gefeliciteerd

Tja, uh, wat zal ik over deze kaart zeggen. Hij is wederom ingekleurd met de distress inkt. Het papier is uit een pakket van "forever friends". De naaimachine is weer op tafel komen staan. En het geheel is afgemaakt met een lintje en een label van Spellbinders.
Ik ben bij deze kaart heeeeeel erg nieuwsgierig naar jullie reaktie.
Groetjes,
Bianca

zondag 3 januari 2010

De allereerste van 2010

Om te beginnen wil ik jullie een heel gezond, heel gelukkig en een heel creatief 2010 toe wensen.
Door de vakantie en de feestdagen loop ik enorm achter met het bekijken van jullie blogs, dat ga ik zeker inhalen maar zal waarschijnlijk niet bij iedere creatie een bericht achterlaten. Ik hoop dat jullie me dat vergeven.

En dan nu de 1e creatie van 2010. De layout is naar aanleiding van een sol van 2009. Was weer erg leuk om te doen. Op zich heb ik de kaart redelijk rustig gehouden. Het papier komt weer uit mijn box van K&Company. Op dit moment, met de koude temperaturen, vind ik het gewoon geweldig mooi en warm papier. De afdruk is ingekleurd met distress inkt. En het geheel is afgemaakt met een lintje en wat bloemetjes.

Groetjes,
Bianca