woensdag 31 maart 2010

Gecondoleerd

Gelukkig heb ik hem op dit moment niet nodig. Maar toen ik dit afdrukje aan het inkleuren wat ontstond het idee om er een rouwkaart van de maken. Ik heb het afdrukje uitgestanst met een nestabilitie. Het papier is van Graphic 45 en het geheel is afgemaakt met wat bloemen.
Wat vinden jullie er van?
Groetjes,
Bianca

maandag 29 maart 2010

Wees trots op jezelf

Dit keer een heel simpel kaartje, maar persoonlijk vind ik hem wel stijlvol. Ik heb geen idee van welk merk het papier is. Het lag nog in mijn restjesbak. De naaimachine weer gebruikt en het afdrukje is ingekleurd met de copics.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 26 maart 2010

Meisje met een puppy


Deze kaart heb ik weer gemaakt tijdens de SOL bij de club van Tiets. Ben helaas alleen vergeten wie hem heeft gegeven. Het papier is wederom van Tilda (sorry dames, meer ben er echt verliefd op) de randjes zijn beïnkt. Het afdrukje is een nieuwe Sarah Kay en deze is ingekleurd met de Distress. En ik heb er weer wat bloemetjes op gedaan. Niet zo heel veel, want dan vond ik dat het papier niet mooi uitkwam. De binnenkant van de kaart heb ik niet versierd. Dan kan daar een verhaaltje geschreven worden. En op het label heb ik nog geen stempel geplaatst, want ik weet nog niet waar ik deze kaart voor ga gebruiken.
En wat voor op- of aanmerkingen hebben jullie?
Groetjes,
Bianca

donderdag 25 maart 2010

Een roos

De copics weer tevoorschijn gehaald en deze Magnoliastempel er mee ingekleurd. Ik heb de laatste tijd alleen nog maar met de Distress gewerkt en dan merk je dat je het inkleuren met de Copics toch verleerd. Verder een "oude" tekst stempel gebruikt. Het papier is van WeR. En het randje heb ik met de naaimachine gedaan. Omdat het een kleiner kaartje is, vond ik dat hij zo af is.
Wat vinden jullie?
Groetjes,
Bianca

dinsdag 23 maart 2010

Een appeltje voor de dorst

Deze keer een Sarah Kay stempel, die vind ik zo mooi om met de Distress in te kleuren, maar ook een stempel van Magnolia gebruikt. Ik vind dat deze goed te combineren zijn. Het papier is van Tilda. Ook daar ben ik zo verliefd op. Lijkt wel of ik op dit moment alleen maar daar mee kan werken. Het afdrukje uitgestanst met een nestabilitie. En het geheel afgemaakt met bloemen, wat vlindertjes en een lintje.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes,
Bianca

maandag 22 maart 2010

Kaartje van BlueElle

Hallo lieve dames,
Bij deze een kaartje dat BlueElle helemaal zelf heeft gemaakt voor een vriendinnetje uit haar klas. Haar vriendinnetje moet deze week een aantal dagen naar het ziekenhuis en moet daar ook blijven logeren. Dus BlueElle wilde haar graag een kaartje sturen.
BlueElle is heel nieuwsgierig wat jullie van haar kaartje vinden.
Groetjes, BlueElle




Verder wil ik graag kenbaar maken dat ik op dit moment heel erg druk ben op mijn werk. Waardoor ik 's avonds dus op de bank plof zodra alle etensactiviteiten zijn afgerond.
Vandaar dat jullie al een poosje niets op mijn blog vinden en ook dat is de reden dat ik de laatste tijd geen reakties meer op jullie blog heb achter gelaten.
Ik hoop dat er snel verandering in komt.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 13 maart 2010

Mam, gefeliciteerd




Deze kaart heb ik een aantal weken geleden gemaakt bij de sol op de club van Tiets. Maar ik had heb bewust nog niet op mijn blog gezet. Want tot de kaart af was wist ik dat ik hem naar mijn moeder wilde sturen. Die wordt aankomende donderdag 70. Maar omdat mijn ouder 's winters altijd in Spanje zitten, moest de kaart op tijd verzonden worden. Want de ene keer doet de post er 3 dagen over, maar een andere keer rustig anderhalve week.
Gisteren belde mijn moeder dat ze de kaart ontvangen heeft, dus hij kan nu op mijn blog.
Het papier is wederom van Tilda. Ik blijf het zulk mooi papier vinden. De afdrukjes zijn van Sarah Kay en deze zijn met Distress ingekleurd. De bloemen zijn gemaakt met de ek succes ponsen en afgewerkt met dew drops.
Ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik vind hem helemaal geweldig.
Groetjes,
Bianca

donderdag 11 maart 2010

Sterkte

Het papier is van Tilda, het afdrukje is weer ingekleurd met Distress. En het geheel is afgemaakt met een toefje bloemen. Wat kan ik er verder over vertellen.
Groetjes,
Bianca

maandag 8 maart 2010

Rozen

Vandaag een hele rustige kaart. Het papier is van K&Company. De afdruk heb ik ingekleurd met de copics. En op sommige stukjes heb ik stickles gedaan zodat de rozen wat meer gaan spreken.
Persoonlijk vind ik dat de kaart verder niets nodig heeft. Maar als jullie een andere mening hebben, dan lees ik het heel erg graag.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 6 maart 2010

Gelukkige Verjaardag

Dit kaartje is gemaakt naar aanleiding van de sol, bij de club van Tiets, van een paar weken geleden. Maar zoals jullie weten ben ik een poosje ziek geweest en heb deze kaart dus vandaag pas afgemaakt. Het papier is van Tilda en het afdrukje is wederom ingekleurd met Distress.
Ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden. Ik geniet altijd enorm van jullie reakties.
Dames, verder wil ik jullie enorm bedanken voor al jullie lieve reakties gisteren. Dat was echt hartverwarmend, want kan een mens dat goed doen.
DANK JULLIE WEL!!
Groetjes,
Bianca

vrijdag 5 maart 2010

Just for You

Eindelijk weer eens een berichtje op mijn blog.
Wat ik al eerder aangegeven heb, ik ben ziek geweest en heb op een of andere manier enorm veel tijd nodig om te herstellen. Ben 2 weken ziek thuis geweest, inmiddels ook al weer 2 weken aan het werk. Maar als ik dan 's avonds thuis ben, dan plof ik op de bank en kom er niet meer vanaf. Er is dan ook niet veel uit mijn handen gekomen. En degene die mij kennen, weten dat ik dan echt beroerd ben.
Maar nu weer over tot de orde van de dag.
Ik zag op diverse blogs het model van een theaterkaart voorbij komen. En heb deze ook geprobeerd te maken. Het afdrukje is weer ingekleurd met Distress.
Hier kan je een beetje in de kaart kijken. Maar echt geweldig is de foto niet.
Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes,
Bianca