woensdag 28 juli 2010

Bloemen

Dit keer weer een kaartje waarbij ik gebruik gemaakt heb van een Creatables. De bloemen zijn gekleurd met de copics. Het cardstock is glimmend (daarom lukt het ook niet om een goede foto te maken) en verder heb ik er helemaal niets aan toegevoegd. Ik vind hem heel erg stijlvol op deze manier. En jullie?
Groetjes,
Bianca

vrijdag 23 juli 2010

Innige omhelsing

Wat ik al eerder aan heb gegeven, vaak begin ik met het kleuren van een afdruk (blijf ik het leukste vinden om te doen) en dan later (als ik er zin in heb) ga ik er kaarten van maken. Zo ook met dit afdrukje. Deze heb ik in de vakantie ingekleurd, maar verder geen spullen meegenomen om kaarten te maken. Dus toen we weer thuis waren kwam ik de sketchsaturday tegen en die vond ik zo bij deze afbeelding passen. Alleen waar ik de bloem heb gedaan, moet eigenlijk een tekst. Maar ik ben niet zo van de teksten en heb het op deze manier opgelost.
Het papier is van BoBunny en Scribble Scrabble, de stempel is van Penny Johnson. Ik heb het afdrukje met een nestabilitie uitgestanst. De roos was oorspronkelijk wit, maar die heb ik met de airbrush in de juiste kleur gespoten.
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 20 juli 2010

Lekker spelen met water

Vandaag weer zo'n warme dag. Wij hebben vakantie en hebben dus het geluk dat we helemaal niets hoeven te doen. De mensen die op dit moment aan het werk zijn, hebben het een stuk moeilijker. Maar wat is er met dit weer lekkerder dan spelen met water. Dat vind Pebbles ook. Je ziet hier dat ze zit te wachten tot BlueElle bij haar komt om in het zwembadje te spelen met water. Hier nog een foto van Olly en Pebbles, ze vinden regen allebei vreselijk. Maar zodra de tuinslang aangaat zijn ze niet te houden.
Omdat honden het met deze temperaturen ook behoorlijk warm hebben, gaan ze dus ook regelmatig in het zwembad om af te koelen.
Groetjes,
Bianca

maandag 19 juli 2010

Doosjes voor stempelafdrukjesWil had mij gemaild voor wat stempelafdrukjes. En op het blog van Martine had ik dit leuke doosje gezien. Leek we erg leuk om te maken. En dat was het ook. De stempel is van Gillian Robberts, het papier van K&Company. De bloemen zijn gemaakt met een retropons en de Stempelglede grunge stempels. Wil, veel plezier met de afdrukjes en laat ons gezellig meegenieten van de prachtige creaties die je maakt.
Groetjes,
Bianca

maandag 12 juli 2010

Gezellig samen

De trouwserie van Magnolia vind ik zo geweldig, ze zijn zo lief. Ik heb (nog) niemand waar ik deze kaart aan hoef te versturen, maar hij was zo leuk om te maken. Tilda en Edwin heb ik uitgeknipt en met foamblokjes opgeplakt om diepte te krijgen. Het papier is ook van magnolia en ik heb weer van die mooie (althans, dat vind ik) bloemen gebruikt. Verder heb ik er niets aan toegevoegd, vond het op deze manier druk genoeg.
Ben heel erg benieuwd naar jullie mening.
Groetjes,
Bianca

woensdag 7 juli 2010

Hartelijk gefeliciteerd

Hallo allemaal,
Deze keer een verjaardagskaart. Het is al weer een "oude" Tilda, maar ze is zo leuk. Ze sleept zo lekker met haar kat. Neemt hem overal mee naar toe. Ik kan me dat zo goed voorstellen. Het kader om het afdrukje heen heb ik met 2 nestabilities gemaakt en dan door de cuttlebug heen. Het afdrukje is ingekleurd met copics en de achtergrond is met de airbrush gespoten. Het papier is van .... ik weet het niet meer. De takjes heb ik gemaakt met de MS pons en de bloemen komen uit een grote mand. Over de bloemen heb ik wat stickels gedaan voor het glimmertje en het hartje is een pareltje.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 3 juli 2010

Een krantje?

Eindelijk weer eens een kaartje van mij. De temperaturen waren de laatste dagen zo hoog, er kwam niets uit mijn handen. Na mijn werk was het neer ploffen en niets meer doen.
Maar vandaag is zo'n heerlijke dag. De temperatuur is zoveel lager dan de afgelopen dagen, dat ik eindelijk weer eens zin/puf had om een kaartje te maken.
Dit afdrukje heb ik geprobeerd om distress-achtig te kleuren. En voor een eerste keer vind ik het aardig gelukt. Toen het afdrukje klaar was kwam ik een sketch tegen van House of Sketches en die vond ik er geweldig bij passen. Wat ik ook zo leuk aan deze sketch vind, is dat je kant moet gebruiken. En dat vind ik altijd wel erg mooi, maar gebruik het nooit.
Hier het afdrukje nog een keer, maar dan van dichtbij. Ik vond het heel erg leuk om het afdrukje op deze manier in te kleuren en zal het wel vaker gaan proberen. De Tilda heb ik met een nestabilitie uitgestanst, evenals de cirkels.
De rans is met een MS pons gemaakt. Verder wat bloemen en een vlindertje om het geheel af te maken.
Wat vinden jullie er van?

Groetjes,
Bianca