maandag 25 oktober 2010

Douchgelverpakking



Na het maken van de theedoosjes was ik zo in de ban van het maken van "verpakkingen" dat ik deze gemaakt heb. Hij stond al een hele poos op mijn lijstje en bij Martine staat een hele duidelijke tutorial. Ik heb de verpakking alleen iets hoger gemaakt, aangezien mijn douchegel er anders niet in past. Verder de retroponsen voor de bloemen gebruikt en de MS ponsen voor de takjes. Het papier is uiteraaaaaaaaaaard weer van Tilda. De volgende keer ga ik hem iets anders maken, maar voor een 1e keer vind ik hem heel erg geslaagd.
Groetjes,
Bianca

zondag 17 oktober 2010

En de laatste!!


Ja ja, de laatste waar ik jullie mee verveel. Hier heb ik Graphic 45 papier voor gebruikt. Dat vind ik zo mooi warm aandoen. ook hierop een Poinsettia van Bosskut. Dat vind ik echt zo'n mooie kerstster om tijdens deze periode te gebruiken. Om de deksel weer een lint met strik.
Alles doosjes heb ik ingepakt in cellofaan en dat was zo'n prachtig gezicht.
Ik ben heel erg benieuwd welke van de 10 jullie het mooist vinden. Laten jullie het me weten?
Groetjes,
Bianca

zaterdag 16 oktober 2010

9e Theedoosje


Tja, na 8 doosjes kan ik weinig meer vertellen. Op de deksel een Poinsettia van Bosskut gemaakt. Het papier dat ik hier voor gebruikt heb is een beetje glimmend. Anders kwam het niet mooi uit op de rode ondergrond. En aan de zijkanten van het doosje heb ik kersthuls geplakt.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 15 oktober 2010

8e Theedoosje


Nu volgen er nog 3 theedoosjes in kerstthema. Zelf vind ik dit de mooiste. Het grappige vind ik ook dat ik op de bodem ook een kerstmannetje heb geplakt. Maar helaas vergeten een foto van te maken. Ik ben op het moment een beetje een vergiet. Ben dus ook vergeten welk merk papier het is.
Groetjes,
Bianca

donderdag 14 oktober 2010

7e Theedoosje


Toch ook weer Tilda papier. Verder swirls van hetzelfde papier als de deksel. De bloem op de deksel is van Crealies. En als hartje heb ik er een roosje in geplaatst. En nog 4 bladeren er omheen. Persoonlijk denk ik dat ik dit de mooiste vind van allemaal. En jullie?
Groetjes,
Bianca

woensdag 13 oktober 2010

6e Theedoosje


Dit keer toch weer Tilda papier. De bloemen op de deksel heb ik gemaakt met de retroponsen. Als hartje heb ik dewdrops gebruikt. De rand van de deksel weer geponst, vind ik net wat stijlvoller. En om de deksel een lint met strikje.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 12 oktober 2010

5e Theedoosje


Dit keer cardstock gebruikt en daarop scrappapier geplakt. Toen ik hier een rand aan wilde ponsen, heb ik mijn pons kapot gemaakt. Dus dat was een enorme tegenvaller. En ook dat ik dus moest improviseren, want de pons was voor een gedeelte door het papier. Dus uiteindelijk heb ik de deksel ingekort. Kon ik toch het papier verder gebruiken (ik had namelijk maar 1 velletje). Omdat op het papier vlinders zitten vond ik het ook heel erg mooi om de vlinder van Marianne Design op de deksel te maken. Op de vlinder zelf zitten pareltjes gemaakt met de Perlenpen.
Groetjes,
Bianca

maandag 11 oktober 2010

4e Theedoosje




Ja ja, alweer Tilda papier. Ik heb ook nog ander papier gebruikt hoor. Dit doosjes is een speciaal doosje. Deze heb ik gemaakt voor een zoveel-jarig huwelijk. In de envelop zit geld. En de envelop heb ik aan de deksel vastgemaakt. Dus als je de deksel van het doosje haalt, dan bungelt er een lintje met een envelop aan. Op de laatste foto kan je zien hoe het lint vastgemaakt is. De rand van de deksel heb ik met een deepedger MS pons bewerkt en op de deksel weer zo'n grote bloem. Persoonlijk vind ik dat hij niets meer nodig heeft.
Groetjes,
Bianca

zondag 10 oktober 2010

3e Theedoosje


Dit Tildapapier vind ik zo stijlvol. Ik hou niet zo van zwart, maar dit vind ik zo prachtig. Kan alleen niet alle doosjes in dit papier maken. De rand van de deksel heb ik bewerkt met een MS pons en op de deksel weer wat bloemen.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 9 oktober 2010

2e Theedoosje

Ook dit is weer Tilda papier. Die paarse kleur vind ik zo schitterend. Op de deksel heb ik een grote bloem gedaan en toen vond ik hem prachtig. En jullie?
Groetjes,
Bianca

vrijdag 8 oktober 2010

1e Theedoosje


Voor het maken van de theedoosjes vind ik het Tildapapier nog steeds het mooist. Omdat ik er 10 gemaakt heb, heb ik geprobeerd om allemaal verschillende te maken. Maar dat is toch wel heel erg moeilijk.
Groetjes,
Bianca

maandag 4 oktober 2010

Dierendag

Deze kaart vond ik voor vandaag wel heel toepasselijk. Deze Tilda kijkt zo lief bij haar zwaan.
Tilda en de zwaan heb ik ingekleurd met de copics en Tilda verhoogd op de zwaan geplakt om diepte te krijgen. Het papier is van ............ tja, heb het op een briefje geschreven, maar het briefje is verdwenen. De sketch komt van de Club van Tiets vandaan. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Er is mij gevraagd om 10 theedoosjes te maken. Dus dat wordt het volgende project waar ik jullie mee ga vervelen.
Groetjes,
Bianca