maandag 29 november 2010

Gezellig saampjes


Deze schattige muisjes hebben er zin in samen. Ik heb ze ingekleurd met de Aquamarkers. En dat is ontzettend leuk om te doen. Het lijkt om inkleuren met Distress, maar is toch net anders. De kleuren blijven ook veel zachter. Nog wat glittertjes gebruikt, tenslotte gaan we de feestdagen tegemoed.
Groetjes,
Bianca

donderdag 25 november 2010

Joyful moments


En weer een kerstkaartdoosje met Celebrations. Het leek mij erg leuk om deze doosjes aan de juffen, sportleraren en vrienden die bij ons in het dorp wonen te geven. Ik vind ze ook heel erg leuk om te maken. Dit keer weer eentje zonder afdrukje. De tekst op het label heb ik met embossingpoeder gedaan. Alleen jammer dat het woordje "this" enigszins mislukt is. Maar ik vind het geheel wel heel erg stijlvol.
Groetjes,
Bianca

maandag 22 november 2010

En de 2e


Dit keer een hele makkelijke, ik heb prachtig designpapier gebruikt, dus daarom heb ik geen afdrukje in hoeven kleuren. Maar aangezien ik het designpapier te kort afgesneden heb, heb ik er een strik omheen gedaan. En niemand die het ziet. Het labeltje een beetje opgevrolijkt met swirls. En ik vind hem super lief.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 19 november 2010

Gelukkig Nieuwjaar

En een kaartje, er zit geen sneeuw oid op deze kaart. Maar door de sneeuwsterren op het papier en de dikke trui die Edwin aan heeft vond ik het toch een mooie kaart voor nieuwjaar. Edwin en de hond zijn ingekleud met de copics en ook de naaimachine is weer uit het stof gehaald. Wat glitters op de bloemen, dat geeft net wat meer sfeer.
Het lijkt nu of ik heel hard aan de hobby ben, maar als ik eerlijk ben, dan heb ik deze en de volgende kreaties in de achterliggende weken enorm op mijn gemak gemaakt. Maar ik had er de puf niet voor om foto's te maken. Dus nu heb ik komende weken iets om te plaatsen.
Bedankt voor al jullie lieve reakties.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 16 november 2010

Een award

Deze prachtige award heb ik van Astrid gekregen. Ik ben een beetje laat met plaatsen, maar dat betekend niet dat ik er niet blij mee ben. Heb er gewoon niet eerder de mogelijkheid voor gehad.
Astrid, super bedankt.
Groetjes,
Bianca

maandag 15 november 2010

Mijn 1e kerst kreatie

Het is eventjes geleden dat ik een berichtje geplaatst heb, dat komt omdat ik in de lappenmand zit. Ik ben al een paar weken ziek thuis en dat gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten.
Maar we houden goede moed.
Ik ben dus ook heel langzaam bezig geweest om wat kerst kreaties te maken. En die ga ik de komende tijd aan jullie laten zien. Ik heb de kaarten met waxinelichtjes voorbij zien komen en die vind ik zo leuk om te maken en dan te vullen met Celebrations dat ik daar mee bezig geweest ben. Deze is gemaakt van Kraftpapier het afdrukje had ik vorig jaar al gekleurd maar nog niets mee gedaan. De Perlen pennen gebruikt, maar dat vind ik nog wel lastig.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes,
Bianca

maandag 1 november 2010

Tilda met ijsjeDit keer weer een kaartje. En wel van Tilda met een ijsje, bij deze Tilda moet ik altijd aan BlueElle denken. Die vind ijs zo vreselijk lekker en dat kan ze ook het hele jaar door eten. Het liefst iedere avond als toetje. Uiteraard heb ik hier weer Tilda papier voor gebruikt. De Tilda zelf heb ik ingekleurd met copics en op de binnenkant geplakt. De voorkant heb ik een ovaal uitgesneden met een nestabilitie. Verder heel veel retrobloemen geponst, die bewerkt met de Stempelglede Grunde stempels en opgeplakt, als hartje heb ik een pareltje gebruikt.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes,
Bianca