zondag 15 november 2009

Een Mijlpaal

Eindelijk kan ik dit kaartje plaatsen. Dit is een kaartje voor mijn ouders, die zijn volgende week 45 jaar getrouwd, maar aangezien die in het heerlijke warme Spanje verblijven moet je de kaartjes altijd op tijd versturen. Dit keer was er echter een turbo post. Hij is dus veel te vroeg aangekomen.
Het is voor mijn gevoel een heel ander soort kaartje als dat ik normaal maak, maar dat komt gewoon door de kleuren. Het papier is Porcelain van BasicGrey en de randjes heb ik geinkt, de rand is gemaakt met de Martha Stewart pons Arch Lattice. Ik heb er niet veel tierelantijntjes op geplakt, dan had ik het gevoel dat de hele uitstraling weg was. Ik heb er dus alleen een bloem van Prima Flowers met een roosje opgeplakt. Wel heb ik op de laars nog een beetje Flowersoft gebruikt.
Vrijdag ben ik heerlijk naar de Kreadoe geweest en gisteren heb ik een workshop bij Nicole gehad. Heb dus al een paar dagen geen tijd gehad om alle blogs te bekijken en dan merk je dat je gelijk heel veel mist. Dat hoop ik vandaag te gaan inhalen. Maar heel misschien dat we ook even naar de dierentuin gaan, want daar is dinsdag een olifantje geboren en dat lijkt me dus ook wel erg leuk om even te gaan kijken. Kan dus zijn dat het nog wat langer duurt voordat ik reageer.
Groetjes en een prettige zondag,
Bianca

8 opmerkingen:

Jannie zei

Hoi Bianca wat een schitterend kaartje heb je gemaakt voor je ouders. Een heel leuk plaatje heb je gebruikt.
Beter een turbo post als helemaal geen post.

Groetjes Jannie

jacinta's hobbyhoekje zei

wat een schitterend mooie kaart is dat geworden zeg

gr jacinta

Hetty zei

Wat een super mooi kaartje en ze kunnen hem beter te vroeg dan te laat hebben maar ze zullen er zeker heel blij mee zijn

gr hetty

Peggy zei

Hoi Bianca,

Ik vind je kaart weer schitterend !!!

Proficiat met je prijs bij Annette!!!

Grtjs Peggy

Anoniem zei

Wij vinden het een geweldig mooi kaartje,er is een klein probleempje wij zien er iets ouder uit, maar zeker zo gelukkig!!
veel liefs je Vader en Moeder

Jacqueline's Weblog zei

Een heel schattig kaartje, mooie kleuren.
Groetjes van Jacqueline

Aloesaloes zei

Wat schitterend Bianca! Prachtig romantisch papier en een geweldige stempel! Erg leuk is het randje langs de laarsjes.
Fijn je nu eens goed ontmoet te hebben!

Groetjes, Loes

Janny zei

wat een supermooi kaartje Bianca en alvast gefeliciteerd!