zaterdag 12 juni 2010

Traktaties

Ja, ja, gisteren was het zo ver. BlueElle is 9 jaar geworden. Voor een meisje van 9 is een verjaardag natuurlijk heel erg belangrijk. Dus voor school hebben we onderstaande traktaties gemaakt.
Deze traktatie was voor de meesters en juffen.
Deze traktatie voor de meisjes.
En deze voor de jongens.
Uiteraard had ik me verkeken op het werk ervan. Maar ach, we hebben maar één dochter. En een kinderkoppie is goud waard.
De doosjes zijn gemaakt van een sizzix mal. En daarin heb ik dan een nestabilitie (voor het hartje) gebruikt. Daarachter een sheet. Daardoor krijg je dan een soort venstertje. De prinses en "Robin Hood" heb ik ingekleurd met de copics, vervolgens heeft Herman ze gescand en op de computer bewerkt om ze kleiner te krijgen en voor de tekst. Vervolgens dat uitgestanst met een nestabilitie. En om het geheel af te maken heb ik een strik van raffia gemaakt.
Voor de kinderen hebben we de doosjes gevuld met snoepjes (hoe kan het ook anders) en voor de meesters en juffen hebben we er chocolade in gedaan.
Waarschijnlijk snappen jullie nu wel waarom ik zo druk was. Nu ben ik met het volgende project bezig, 2 theedoosjes maken. De komende dagen ga ik gezellig met Herman, mijn moeder en nog een aantal dames op stap. Ik hoop dit weekend weer wat blog te lezen. Maar ik loop hopeloos achter.
Groetjes,
Bianca

8 opmerkingen:

RosesMarijke zei

Alsnog van harte gefeliciteerd Bleu Ellen!!

Nog vele jaartjes erbij!!

Wat een hele leuke traktatie...geweldig zeg!!

Cards by Jol zei

Van harte gefeliciteerd.
De traktaties zien er geweldig uit, wat een werk zeg, maar het resultaat mag er zijn.

Groetjes Jolande

Marion zei

Wat een geweldige tractatie!
Gefeliciteerd met je dochter!

Aloesaloes zei

Dit zijn prachtige traktaties! Ze zien er zo feestelijk uit!! Wat zullen ze daar blij mee geweest zijn! Wat ik echt superleuk vind, is dat jullie er met z'n allen de voorpret van gehad hebben door er samen aan te werken!
BlueElle ook nog van harte gefeliciteerd met je negende verjaardag!

Groetjes, Loes

Riet zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter Bianca.
Wat een prachtige doosjes heb je gemaakt,leuke stempels.
En zo mooi papier.
Wat een werk is dat geweest meis.

Liefs Riet.

Jannie zei

Allemaal nog gefeliciteerd.
En de traktaties zien der echt super gaaf uit.Daar zal je wel veel werk aan hebben gehad zeg,maar het resultaat mag der wezen.
Maar dat vonden ze op school toch ook wel zeker.

Groetjes Jannie.

Jeanet zei

Echt super mooi zeg! Dat is inderdaad een heel werk geweest denk ik, maar ook zeker de moeite waard! Nog van harte gefeliciteerd met jullie grote kleine meid!

Diane zei

Ja dat koppie van BlueElle kan boekdelen spreken. Je traktatieverpakking is schitterend geworden.

Groetjes,
Diane