vrijdag 30 april 2010

Mam, je achtergrond

Mijn moeder wilde dit achtergrondje wel gekleurd hebben. Mijn mams rotzooit ook altijd lekker met kaarten. Maar kleuren is niet haar ding, maar 3-d wel. Dus toen mams om dit achtergrondje vroeg, wist ik dat ik hem met de copics wilde kleuren. Persoonlijk vind ik dat het beter past bij 3-d plaatjes. Dus dit is hem geworden. Nog een beetje glitter gebruikt voor het effect.
Dus mams, hij ligt voor je klaar.
Groetjes,
Bianca

donderdag 29 april 2010

Hartendief

Deze kaart vind ik zo geweldig geworden. Het Tildaatje in ingekleurd met de Distress en ik heb er ook tilda papier bij gebruikt. Op zich heb ik niet te veel freutsels erbij gebruikt want ik wilde het papier mooi laten uitkomen. Het papier nog onder de naaimachine doorgehaald. Een mooie MS pons erbij gebruikt. En af is dit schatje.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 27 april 2010

Alweer een award

Nog niet zo lang geleden heb ik een award gekregen. Maar nu, Super, ik heb weer een award gekregen. Super lief van je Elly, ik vind het geweldig. Dank je wel.
Groetjes,
Bianca

maandag 26 april 2010

Koninklijk tafereeltje

Op de beurs in Zeist had ik het prinsesje gekocht. En dit had ik al ingekleurd met Distress. Toen zag ik vorige week een aanvulling op de prinsessenserie voorbij komen, waaronder deze kasteeltrappen en de prins. Dus jullie snappen het al ............. die MOEST ik hebben. Van de week het kasteel en de prins gekleurd, maar toen. Ik had maar geen idee wat voor kaart ik er mee zou maken. En zondagnacht ineens wist ik het. Dus gisteren aan de slag gegaan. En dit is er van geworden. De glitter die ik gebruikt heb is van MS. En wat is dat super mooie glitter. Heel erg prettig om mee te werken. Het papier is weer van Tilda. Ik denk dat ik in mijn Tilda periode zit. En de pons die is gebruikt heb is ook van MS. Het lintje komt uit de grote doos.
Zelf vind ik het een geweldig tafereeltje geworden. En jullie?
Groetjes,
Bianca
ps Ik kreeg van BlueElle wel op mijn kop. Ik blijk namelijk de verkeerde prinses bij de prins gezet te hebben. Sorry, maar ik kan de prinsessen nooit uit elkaar houden.

donderdag 22 april 2010

Wel 2 awards dit keer

Hallo allemaal,
Deze Award heb ik gekregen van Hetty. Ik vind het geweldig om een award te krijgen. Het is mijn hobby, maar een award is wel waardering van je werk. Daarom .......... dank je wel.
Wat je moet doen als je hem ontvangt
1 plaats de afbeelding op je blog
2 plaats een link van de persoon waarvan je hem hebt ontvangen.
3 geef de Award aan wie je wil
4 laat de persoon die je genomineerd hebt,dat weten door een reactie op hun blog achter te laten.

En van Nellie heb ik zelfs allebei de awards gekregen. Super Nellie, ongelofelijk lief, dank je wel.

Ik vind het altijd heel erg moeilijk om te kiezen aan wie ik de awards wil doorgeven. Tenslotte doet iedereen zijn best en is iedereeen trots op hetgeen hij/zij gemaakt heeft.

Daarom ga ik geen specifieke namen noemen. Maar wil ik hem aan al mijn blogvolgers geven. Als waardering voor alle berichten die jullie altijd achter laten. Ik blijf het geweldig vinden om ze te lezen. En ook jullie berichtjes zijn een waardering voor de kaarten die ik maak. Dus bij deze, ze zijn voor jullie allemaal.
Groetjes,
Bianca

woensdag 21 april 2010

Theevisite

Een lief tafereeltje, althans dat vind ik. Zo gezellig aan het kletsen met de gans en met de beer. Dan kan je dag niet meer stuk. Het afdrukje is ingekleurd met Distress. Ik weet niet van welk merk het papier is, lag nog in de la. Een MS pons gebruikt en wat roosjes om het geheel af te maken. Ik heb alleen te lage foamblokjes gebruikt waardoor je de diepte ziet die ik had willen creƫren.
Ik vind het weer eens iets heel anders als de laatst kaarten.
Groetjes,
Bianca

maandag 19 april 2010

Een beetje verlegen

De sol van deze week was een "simpele" in vergelijking met de laatste weken. Maar daardoor zeker niet minder leuk. Het papier is wederom van Tilda. Het lintje komt uit de grote doos. Het meisje is ingekleurd met de Distress. En ik vind het geheel prachtig geworden. Om het geheel mooi uit te laten komen heb ik er dit keer ook geen bloemen of iets dergelijks bij geplakt.
Wat is jullie mening over deze kaart?
Groetjes,
Bianca

vrijdag 16 april 2010

Waterfall
Bij de sol (op de club van Tiets) van vorige week hebben we een waterfall kaart gemaakt. Enorm leuk om te doen. Ik had ze zelfs nog nooit voorbij zien komen. Dank je wel Patricia voor deze geweldige sol.Het papier is van Tilda evenals het lintje. De bloemen zijn gemaakt met de retro pons en dew drops. Omdat de kaartjes voor deze kaart zo klein zijn heb ik alleen de hoofdjes van de Sarah's gebruikt.
Ik vind hem super leuk geworden en jullie?
Groetjes,
Bianca

dinsdag 13 april 2010

Trouwkaartje

Een heel ander kaartje als dat jullie van mij gewend zijn. Ik vind borduren nog steeds heel erg leuk. Helaas kan ik het niet meer. Dus als ik er toch aan begin, dan weet ik dat het een project van weken gaat worden. Iedere keer een stukje. Evenals het knippen van 3-d plaatjes.
Maar deze kaart vind ik zo stijlvol geworden dat ik hem jullie niet wil onthouden.
Wat vinden jullie er van?
Groetjes,
Bianca

zondag 11 april 2010

Moederliefde

Hoi meiden,
Het was gisteren geweldig op de Art Specially. Ik ben mijn boekje ook ver te buiten gegaan. Maar er waren weer zoveel geweldige spullen. Echt super. Het is een echte aanrader. Ik zit er zelfs aan te denken om er vandaag nog even heen te rijden. Het is voor mij dan ook een thuiswedstrijd, met 15 minuutjes ben ik er.

Maar nu over de kaart. Bij deze kaart heb ik de paper pad "Bittersweet" gebruikt, de halve circels met de cirkelsnijder gesneden. Het stempeltje is van Sarah Kay en ik vind er zoveel moederliefde uitstralen. Het afdrukje heb ik uitgesneden met een nestabilitie en gemat met een andere nestabilitie. Verder heb ik er nog een lintje, een Prima Flower en wat Staplers gebruikt. Persoonlijk vind ik dat hij niet meer nodig heeft.
Groetjes,
Bianca

vrijdag 9 april 2010

Een lief schaapje

Vandaag een redelijk simpele kaart, maar ik vind hem zo lief. Het papier is van Sei. Het schaapje volgens mij van High Hopes (maar dat weet ik niet zeker). Ik heb het schaapje weer eens ingekleurd met de potloden. Een veertje en wat plaksteentjes maken het geheel af.
Wat vinden jullie?
Morgen ga ik naar de Art Specially en daar heb ik ongelofelijk veel zin in. Wellicht dat ik een van jullie tegenkom.
Groetjes,
Bianca

dinsdag 6 april 2010

Cadeautje voor de meester

Op de club van Tiets was vorige week weer een geweldige sol. Er zou een doosje gemaakt worden. En omdat ik beter papier en een afdrukje uit kan kiezen als ik weet aan wie ik het ga geven. Heb ik besloten om dit doosje voor de meester van BlueElle te maken. Hij krijgt dit pas op de laatste dag voor de zomervakantie. Ik weet het, dat duurt nog een tijdje, maar ik hou er niet van om alles op het allerlaatst te moeten doen.
Het papier komt uit de kit van Simpel Scrappen en dat vond ik perfect voor een man. Verder uiteraard nog wat bloemen. En om het geheel af te maken, aan de bovenzijde ook wat vlinders die op de labels staan. De vlinders heb ik voorzien van glitters.
Hier zie je de bovenkant van het doosje wat beter.
En dit zijn de labeltjes van dichtbij.
Ik vind dit een heel erg leuk doosje en ben er van overtuigd dat ik hem vaker ga maken.
Groetjes,
Bianca

maandag 5 april 2010

Beautiful Blogger Award


Hallo blogvriendinnen

Ik heb deze award gekregen van Nellie en ik ben er zo erg blij mee. Kaarten maken is mijn hobby, maar een award is wel een bekroning op je werk. Dank je wel Nellie.

Ik heb begrepen dat ik bij deze award 10 dingen over mezelf moet vertellen.
1. Ik hou enorm veel van mijn man en onze dochter
2. Ik vind het heerlijk om (af en toe) een dag met zijn 3e op stap te gaan
3. Ik geniet enorm van de lieve berichtjes die jullie op mijn blog achterlaten
4. Ik vind het heerlijk om naar de creaties te kijken die jullie gemaakt hebben
5. Ik vind het inkleuren van afdrukjes een heerlijke ontspanning
6. Ik vind het inkleuren ook leuker dan het maken van kaarten
7. Ik probeer iedere week mee te doen met de SOL op “kaarten maken bij Tiets
8. Ik verlang op dit moment enorm naar de zomer
9. Ik heb een hekel aan kamperen
10. Ik zit me enorm te verheugen op de Art Specially komend weekend

Ik geef de award door aan al mijn lieve blogvolgers, die steeds weer lieve berichtjes achterlaten.

Groetjes,
Bianca

zondag 4 april 2010

Love Letter

Een Tri Schutter kaart heb ik al diverse keren voorbij zien komen. Het model vind ik heel erg leuk. Dus heb geprobeerd om er ook eentje te maken. Het papier is van Making Memorie. De afdrukjes zijn van Whiff of Joy en weer ingekleurd met Distress.
Omdat de kaart niet recht is, is het heel moeilijk om er een goede foto van de maken. Vandaar dat ik van de voorkant nog een aparte foto heb gemaakt.
Het enige jammere van deze kaarten is dat je ze niet goed kan versieren (dat is mijn mening), omdat je ze opgevouwen worden. Voor het 1e exemplaar vind ik deze wel aardig geworden.
Groetjes,
Bianca

zaterdag 3 april 2010

Fijne paasdagen

Lieve dames,
Deze kaart is voor jullie, met deze kaart wil ik jullie hele fijne paasdagen wensen.
Het papier is wederom van Tilda, langs de zijkanten heb ik een MS pons gebruikt. De stempels zijn van magnolia en zijn ingekleurd met Distress. Hier en daar een spica pen gebruikt voor wat glitter. En het geheel is afgemaakt met bloemetjes en pareltjes.
Hele fijne dagen!!
Groetjes,
Bianca

vrijdag 2 april 2010

Een super leuke candy bij In2Stamps

Bij In2Stamps hebben ze een ongelofelijke leuke candy.

1 gelukkige winnaar ontvangt het volgende:

1 x Martha Stewart edge punch embossed zigzag
1 x Webster's Pages Petite Paper Collection triple pack (bevat de collectie: Seaside retreat, Garden Gala & Nature's Storybook)
1 x Jenni Bowlin Superior stick pins antique
1 x Blue Moon charms Heart Leaf
1 x Blue Moon charms Made with love
1 x Spellbinders Nestabilities Labels Five
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Yummy for my Tummy
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Mommy's Caring
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Pirate B-Day Party
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Flower Bunny
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Littlebell in flowerpot
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Getting Spoiled
1 x In2stamps unmounted deeply etched red rubber stamp Birthday Ornaments

Wil je meedoen aan deze geweldige candy, kijk dan hier om te zien wat je moet doen.
Groetjes,
Bianca