vrijdag 14 januari 2011

Hiep Hiep Hoera

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de SOL van vorige week. De bloem is ingekleurd met de copics. Het papier, ja ja, ik had het opgeschreven op de print van de maten van de SOL, maarre dat papiertje ligt al op de vuilnisbelt. Het komt in inder geval uit de Cardkit van Simpel Scrappen. Dat zijn altijd zulke mooie pakketten en alles op elkaar afgestemd. De geponste randjes zijn met een MS pons gedaan. Het lintje komt ook uit het pakket.
Door de felle kleuren vond ik dat hij niet meer nodig had.
Even iets heel anders. Je ziet tegenwoordig van die geweldig mooie digi stempels. Maar zoals jullie weten kleur ik veel met distress inkt en helaas, wat ik ook probeerde met onze printers (ja echt we hebben er 2 staan), de afdrukken bleven doorlopen. Met de heatgun geprobeerd, maar ook dat werkte niet. Om een lang verhaal kort te houden, ergens had ik gelezen dat Epson speciale inkt gebruikt die watervast is. Dus ik de stoute schoenen aangetrokken en de aller goedkoopste Epson printer gekocht die ik op internet kon vinden. En dames, het werkt echt.
Ik kan nu heerlijk de digitale stempels inkleuren met Distress inkt en het loopt niet uit. Hoop dat jullie iets aan dit verhaal hebben.
Groetjes,
Bianca

9 opmerkingen:

Astrid zei

Wat een prachtige kaart Bianca. En ja dat van Epson wist ik al, vroeger had ik er eentje en die deed het geweldig. Daar printe ik wel eens freebie papier mee, dat gaat nl ook erg goed met de Epson printer. Maar ja ouderdom heeft hem toe geknekt.Die ik nu heb doet het prima en het is de goedkoopste die er is.
Hoef nooit meer een ander merk.
Groetjes Astrid

celia zei

Super tip voor moest de mijne het begeven...ik emboss de digi's meteen met clear en dan loopt je ink ook niet meer uit.Werkt ook perfect voor als je met derwentpotloden wil werken!
Heel veel liefs,Celia.

Anoniem zei

Wat een leuke vrolijke kaart. Ik heb een Brother printer en kleur mijn afdrukjes altijd in met aquarelpotloden. Nooit problemen gehad met uitgelopen lijntjes.
Liefs, Myriam

Nellie zei

Wat een pracht kaart Bianca
en wat goed die Epson moet ik ook maar gaan proberen ik kan ook geen digies inkleurten maar je kaart is weer een plaatje

Liefs Nellie

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtig kaartje Bianca. Leuke sketch en heel mooi papier.
Groetjes van Jacqueline

Hetty zei

Watr een super mooi kaartje

gr hetty

Bea van Ette zei

Hallo,

Ik heb toevallig ook net een kaart gemaakt met een restje van dit papier van de cardkit!

Jij had deze SOL goed, ik ging de mist in met de hint...

Groetjes, Bea

Aloesaloes zei

Nou da's ook toevallig, ik heb vorige week een Epson printer gekregen! Dat ga ik eens proberen...
Ik vond het al zo fijn dat je de inkt per kleur kunt vervangen en als de inkt dan ook nog watervast zal zijn, ben ik helemáál blij...
Je kaart is prachtig Bianca! Alles past heel mooi bij elkaar.

Groetjes, Loes

Riet zei

Wat een prachtige kaart Bianca,echt geweldig papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.