vrijdag 2 oktober 2009

Gelukkig Nieuwjaar

Overal om mij heen zie ik de dames aan kerstkaarten werken. Ik probeer mijn kerstkaarten altijd te maken voor volgend jaar, zodat ik de kaarten door het jaar heen op mijn gemak kan maken. De kaarten voor dit jaar zijn dus ook al klaar. Maar nu heb ook ik de stoute schoenen aangetrokken en ben aan een kerstkaart begonnen. De stempel is van Motivet, ingekleurd met de copics en ook de airbrush gebruikt. Om het geheel af te maken heb ik sneeuw gebruikt. Inmiddels alweer de smaak te pakken en de volgende is al in de maak.
Groetjes,
Bianca

11 opmerkingen:

RosesMarijke zei

Wat een mooi kaartje Bianca....de kleuren zijn ook geweldig leuk!

celia zei

Wow Bianca wat een mooi kaartje,en dat papier!SUPER!!!!

Anoniem zei

Wat een vrolijk Eekhoorn is dat.
en het stiksel op de machine geeft toch altijd weer en ander effekt.
heeel mooi

Henny

Aloesaloes zei

Wat heb je de eekhoorn schitterend ingekleurd Bianca! Wauw!! Echt prachtig papier! De hulstblaadjes en de knoopjes zijn zo mooi erbij! En de sneeuw maakt het extra leuk.Toch mis ik iets, mag ik dat zeggen? Zou het misschien mooi zijn om de cirkel nog met rood te matten of een donker randje te geven?

Groetjes, Loes

Bianca zei

He Loes,
Natuurlijk mag je dat zeggen. Ik heb liever dat mensen eerlijk zijn. Ik ben nog maar een leek, wat bedoel je met matten?
Groetjes,
Bianca

Elly, zei

Hoi Bianca,
Leuke kaart, mooi ingekleurd ook. Het achter grondpapier lijkt wel een lapje stof, erg mooi papier.
groetjes, Elly

Jacqueline's Weblog zei

Wat een heerlijk idee, dat je al klaar bent met je kerstkaartjes. Ik ben er nog lang niet. Dus bij mij zul je ze nog wel eens tegenkomen.
Ik vind je kaartje weer super!
Prettig weekend van Jacqueline

elly zei

hallo bianca
wat een mooie kaart heb je gemaakt

en mijn kerstkaarten zijn ook allang al klaar maar afen toe komt er nog wel eens eeen kaartje bij hoor

groetjes elly

Aloesaloes zei

Hi Bianca, met matten bedoel ik een randje erlangs maken, door je afdrukje nog een keer op een groter papiertje te plakken (wat je bij de vorige kaart ook gedaan hebt). In dit geval kun je de nestabilitie een maat groter van rood cardstock stansen en eronder plakken. Of als dit al de grootste maat is, deze maat nog eens van rood cardstock stansen en het randje bij je afdrukje afknippen, zoals Nicole weleens heeft laten zien.
Sorry voor het lange verhaal, maar het is zo moeilijk uit te leggen, terwijl het heel simpel is.
Groetjes, Loes

Bianca zei

Ah, Loes, ik snap precies wat je bedoeld. Weer iets geleerd. Ik zal het onthouden voor de volgende keer. Want dit keer gaat niet meer lukken.
Dank voor de tip.
Groetjes,
Bianca

Aloesaloes zei

Graag gedaan! Het is niet altijd nodig hoor, dat matten.... Lekker doen wat je zelf het mooiste vindt! Maar soms krijg je er zo'n mooi geheel door.
Groetjes, Loes