vrijdag 28 mei 2010

In de keuken

Voor mij is kleuren echt een enorme ontspanning. Het kan dus ook zijn dat ik dagen alleen aan het kleuren ben. En van de afdrukjes geen kaarten maak. En dan ineens heb ik weer zin om kaarten te maken. Of ik gebruik de afdrukjes (mits de maat goed is) voor de sol kaarten.
Ook deze kaart is zo ontstaan. Eerst lekker zitten maskeren. En daarna heerlijk zitten klodderen. Vervolgens ben ik er een kaart mee gaan maken. Dat ik het magnolia papier wilde gebruiken was wel duidelijk. Maar ja, hoe verder. En ineens kreeg ik dit idee. De kaart is heel erg rustig, maar ik vind hem helemaal top. Onder mijn watermerk staat nog een stempel met "Gefeliciteerd", maar dat is niet goed te zien.
Wat is jullie mening over deze kaart?
Groetjes,
Bianca

6 opmerkingen:

Jannie zei

Oooh Bianca wat een leuke kaart en wat heb je het schitterend ingekleurd.
Bij mij is het precies anders om heerlijk papier snijden en een kaart maken en dan als allerlaatst het stempeltje inkleuren .
Fijne dag, groetjes Jannie

Jeanet zei

Haha, wat kunnen mensen toch verschillend zijn he (ik lees hierboven dat Jannie altijd eerst de kaart maakt, en dan pas kleurt).
Ik ben geloof ik een beetje net zoals jij, omdat kleuren ook veel makkelijker "even te pakken" is he, zonder dat je zo'n hoop troep maakt. (ik heb nog steeds geen hobbykamer, want met 6 kids, zijn alle kamers bezet, haha).
Je kaart is super leuk, echt een kunstwerk!

Ester zei

Hoi Bianca,

wat een prachtige kaart!
Ik zoek eerst papier,zoek de best passende copics daarbij en begin te kleuren.
daarna maak ik de kaart.
Liefs,
Ester

fluwelenvoetjes zei

Wat een geweldig idee om deze stempels te combineren! Ik vind hem heel mooi geworden en ook het inkleuren is heel goed gedaan.
Ik begin altijd met een sketch, dan de stempel, dan het papier en dan ga ik pas kleuren en als laatst zet ik de kaart in elkaar.
groetjes, Anita

Riet zei

Ohhhh Bianca,wat een schitterende kaart,wat leuk gedaan die 3 tilda,s,mooi in gekleurd.
Prachtig papier.

Liefs Riet.

Nellie zei

wauwwwwwwwww wat een mooie kaart en wat mooi gedaan de drie dames complimentjes

Liefs Nellie