zondag 20 september 2009

Workshop Annette's Creafarm 19 september

Hoi mensen,
Annette van Annette's Creafarm had een hele leuke workshop georganiseerd voor het kleuren met copic markers. Deze groepsfoto is gemaakt tijdens de hele gezellige dag. Helaas staat niet iedereen op deze foto. Ik vind het heel erg jammer dat Annette zelf er niet bij staat. En ook onze "beroemde" Nicole staat er niet bij. Nicole heeft ons een hele goede uitleg over het inkleuren met de copics gegeven. Ook het werken met de airbrush was super duidelijk. Dank je wel Nicole!


We konden een kaart en een opbergdoosje voor deze kaart maken.Door alle informatie en indrukken vond ik het best een intensieve dag. Ik was dus ook behoorlijk leeg en daardoor heb ik de kaart zaterdag niet volledig afgemaakt. Zeker aan het einde van de dag was het behoorlijk druk bij het airbrushen omdat er diverse mensen waren die niet in het bezit zijn van een airbrush en anders hun kaart niet af konden maken. En omdat ik gelukkig wel in het bezit van een airbrush kon ik er vandaag lekker mee verder gaan.Dit is het resultaat van de kaartAls ik tijd heb ga ik morgen het doosje afmaken.
Ben benieuwd naar jullie reaktie's.


Groetjes,
Bianca

7 opmerkingen:

celia zei

Het is een heel mooi kaartje geworden en een leuke dag voor jullie!!!!Dat laatste heb ik overal al wat kunnen lezen!LOL!
Grtjs,Celia

Aloesaloes zei

Hoi Bianca! Wat is hij leuk geworden!! Nu het doosje nog... Ik heb de kaart zelf ook pas vandaag afgemaakt. Wat gaaf dat je de airbrush hebt!!

Het was een heerlijke dag. Jammer dat ik je niet gezien heb, maar wie weet ergens anders eens...

Groetjes, Loes

Annette zei

Hoi Bianca,

Je kan de foto's van deze dag downloaden hoor. Ook de foto waar Nicole en ik ook op staan. Ga maar naar mijn Blog, daar vindt je het adres. Mooie kaart is het geworden hoor.

Groeten van Annette

Marley zei

Wat een leuk kaartje is het geworden! xx Marley

mildred zei

ik vind de kaart in elk geval al helemaal super!!

groetjes mildred

Jacqueline's Weblog zei

Wat een schatje, Echt super leuk!
Ben benieuwd naar je doosje.
Groetjes van Jacqueline

Anoniem zei

ik vond de dag ook heel geslaagd, heb er van genoten!Bianca jouw kaart vind ik geweldig, de bloemetjes vind ik heel mooi van kleur is mijn stijl wel
Groetjes Henny